Stamtafel voor inwoners van Het Hogeland

Door de maatregelen rondom het Coronavirus kiezen steeds meer mensen ervoor om sociale contacten te vermijden. Veel van deze mensen zitten nu alleen thuis. Dit kan ervoor zorgen dat inwoners zich eenzaam en angstig voelen. Om de contacten met de familie, vrienden,  mantelzorgers en hulpverleners mogelijk te maken, biedt het digitale platform Stamtafel de mogelijkheid elkaar online te ontmoeten via een digitale groepstafel.

Een belangrijk initiatief

De digitale Stamtafel is een initiatief van iZorgD!, deze organisatie houdt zich bezig met digitale innovatie rondom langer zelfstandig en veilig thuis wonen. De gemeente Het Hogeland is de eerste gemeente in Nederland die hier gebruik van maakt. Inwoners kunnen de Stamtafel in ieder geval dekomende 3 maanden gebruiken.

Aanmelden voor de Stamtafel kan viawww.hethogeland.nl/stamtafel.

Website (kopje nieuws en zorg)

Stamtafel voor inwoners van Het Hogeland

Door de maatregelen rondom het Coronavirus kiezen steeds meer mensen ervoor om sociale contacten te vermijden. Veel van deze mensen zitten nu alleen thuis. Dit ervoor zorgen dat inwoners zich eenzaam en angstig voelen. Om de contacten met de familie, vrienden,  mantelzorgers en hulpverleners mogelijk te maken, biedt het digitale platform Stamtafel de mogelijkheid elkaar online te ontmoeten via een digitale groepstafel.De gemeente Het Hogeland is de eerste gemeente in Nederland die hier gebruik van maakt.

Aanmelden voor de Stamtafel kan viawww.hethogeland.nl/stamtafel.

Social media (Facebook, Twitter)

Veel inwoners zitten dankzij het Coronavirus alleen thuis. Maar juist nu hebben we elkaar nodig. Om uw contacten metfamilie, vrienden, mantelzorgers en hulpverleners mogelijk te maken, biedt het digitale platform ‘Stamtafel’ de mogelijkheid om elkaar in elk geval de komende3 maanden online te ontmoeten via een digitale groepstafel, een initiatief dat wij van harte steunen.

Meer informatie en aanmelden? Dat kunt u doen via www.hethogeland.nl/stamtafel.