=DörpsStek=


Donateur worden?

U kunt het Ontmoetingspunt steunen door donateur te worden. U bent donateur als u uw financiële bijdrage overmaakt op: Rek nr. DörpsZörg Ulrum  NL11RABO 0147436559  t.n.v. St. Dörpszörg Ulrum.  Uw bijdrage is vrij, doch  minimaal €7,50 per jaar.

Heeft u hulp nodig? Bel!

Kom ook eens in ons Ontmoetingspunt, of eet gezellig een keer mee.

Elke maandag-, woensdag-  en vrijdagmorgen staat de koffie klaar.

We hebben onze vrijwilligerslijst weer up to date. Via de gehouden enquête hebben we een goed beeld gekregen waar behoefte aan is. Wat ia de vraag en wat kunnen we bieden.

Zijn we samen weer goed op de hoogte wat de vragen in de buurt zijn en hoe we elkaar kunnen helpen.

En  niet vergeten!

Ons Ontmoetingspunt is er voor iedereen. Wellicht is na het in gebruik nemen van ons nieuw plekje dat een mooi moment om ook eens te kijken. En hebt u hulp nodig? We staan voor u klaar voor  al uw vragen, invullen van formulieren, kleine klusjes enz. enz. en voor opgave van de activiteiten :

Telefoon DörpsStek>> 06-21947751 maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur

Nieuwe ruimte nieuwe mogelijkheden

DörpsStek een plek ook voor uw activiteiten

Ons nieuw Ontmoetingspunt is in gebruik genomen en op 11 oktober officieel geopend. Het bestuur van de Stichting DörpsZörg wil natuurlijk graag dat het nieuwe Ontmoetingspunt  maximaal gebruik gaat worden. Naast de reguliere activiteiten van DörpsZörg en het kleuterbureau (GGD) is er een mogelijkheid voor verenigingen of voor een feestje of bijeenkomst in de privé sfeer de ruimte, of een deel te huren.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor informatie en reservering kunt u terecht bij onze beheerder

Cobie Faber, Tel.  0595-402798 of 06-22 41 50 90 / e-.mail adres : j.r.faber51@kpnmail.nl