Laatste nieuws

Midwinterfestival

Het Midwinterfestival Ulrum wordt vrijdag 30 december voor de tweede keer gehouden. Bezoekers kunnen tussen tussen 13.00 en 20.00 genieten van een aantal verrassende optredens/acts op veelal ongewone locaties.

Een paar voorstellingen zijn gratis, de meeste kunnen mensen bijwonen voor een klein prijsje. De voorverkoop is op donderdag 29 december van 13.00 tot 15:00 uur en op vrijdag 30 december van 10:00 tot 13:00 uur in DörpsStek. De locaties zullen herkenbaar zijn door middel van het Midwinterlogo en brandende vuurkorven, vuurpotten of windlichten.

Lezing boswachter Jaap Kloosterhuis over het Lauwersmeergebied – 26 januari

Jaap Kloosterhuis is boswachter bij Staatsbosbeheer in het Nationaal Park Lauwersmeer. Hij kan prachtig vertellen over het ontstaan en belang van dit gebied voor vogels en planten. Jaap geeft vaak lezingen en cursussen.

We hopen u te zien op 26 januari. Kom op tijd want vol = vol.

De bijdrage in de kosten is 5 euro. Koffie is inbegrepen. We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen. Mocht dit bedrag voor u te hoog zijn dan is dat voor ons geen probleem, dan bent u toch van harte welkom en betaalt u gewoon wat u wel kunt missen.